https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-110952271-1 window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-110952271-1');

Miten voin parantaa pokerin taitojani?

121 views
0 Comments

Turnaukset ovat helppoja oppia, tarjoavat nopeaa toimintaa ja tarjoavat suurempia potteja, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan aloitteleville pokerinpelaajille. Pelaajat voivat valita eri rajoja, pelejä – no-limit hold’em stud ja tietenkin turnauksia. Mutta hieno asia online-pokeri maisemassa on, että on niin paljon enemmän valinnanvaraa. On online-pokerisivustoja, jotka tarjoavat useita pelejä yhdellä sivustolla, kuten Texas Hold’em ja Razz.

Jopa tänä päivänä ja aikakaudella, turnaukset ovat edelleen leipää ja voita online-pokeria. Yleensä pelataan kuudessa kierroksessa tai vähemmän, pelaajat maksavat 1.00 per käsi, saavat turnauksen sirun jokaisesta voitetusta kädestä ja turnauksen sirun rikkoutuneesta kädestä. Käteinen lisäksi 5.00 tai mitä sivusto sallii, pelaaja saa maksun sivuston jälkeen jokaisen kierroksen tai buy-in on valmis ja hänen korttinsa arvioidaan.

Online Pokerin pelaajien perusteet. Multi-Table Cash (tai Mixed-Type) -pelit – Pelaaja asettaa viiden kortin turnauksessa sallitun vähimmäispanoksen 5,00. Käteispelit alkavat pöydällä ja niille annetaan numero, joka kasvaa jokaisen käden jälkeen. Pelaajan asema rahapeleissä määräytyy hänen voittamansa summan mukaan. Online pokerin pelaajien tulisi tutustua seuraaviin pokeripelityyppeihin. Tämä on yleensä suositumpi pienemmille sivustoille kuin suuremmille, joilla on kiinteät turnaukset ja jotka eivät näin ollen voi varaa menetettyä peliä korvaamaan.

Kolmen pöydän pelissä parhaiten sijoitetut pelaajat, toiseksi sijoitetut pelaajat ja kolmanneksi sijoitetut pelaajat maksetaan voittajan aseman mukaan. Näiden pelaajien ei tarvitse ostaa erillisiä turnauspisteitä. Mutta on etu, että online-pokeri antaa sinulle live-pokeria. Verkossa aloittelija ei tarvitse pelata mitään erityistä pokerityyliä, eikä hänen tarvitse ymmärtää, miksi pelaaja käyttää tiettyjä käsiä.

Kun ensimmäinen käsitys pelistä on kuitenkin saavutettu, siitä tulee paljon jännittävämpi. Tiedän, että minun on oltava aggressiivisempi pelissäni ja panostettava enemmän, kun olen edellä, tai olen pian huonossa paikassa. Kuitenkin minulla ei ole koskaan ollut kurinalaisuutta tehdä tätä, ja olen vain imemässä. Ja vaikka on helppo löytää "korkealaatuisia" pöytiä verkossa, tietää, että pelaaja ei tuhlaa aikaa pelaamalla väärää peliä lopulta määrittää, onko pelisi hyvä.

Saattaa kestää pari vuotta pelata peliä (tai kolme), mutta voitosta ja oppimisesta saadut hyödyt ovat avain tielle voittoon. Se vaatii kärsivällisyyttä, taitoa ja ymmärrystä siitä, milloin panostaa / soittaa, taittaa tai nostaa uudelleen. Online Poker Basics: Online Poker -pelien perusasiat. Ei, internet ei käännä kaikkia pokerin ammattilaisiksi yön yli. Joten jos etsit helpointa pokerin peliä oppia, harkitse seuraavaa.

Se on henkilökohtaisen kokemuksen asia. En voi antaa sinulle mitään konkreettisia ehdotuksia siitä, miten käsitellä tilanteesi. Voin kertoa, fi.poker-files.com että sinun on selvitettävä, mikä aiheuttaa ongelmasi ja korjattava se. Kun olet selvittänyt, miksi et ole tarpeeksi mukava voittaa, sinun täytyy saada tarpeeksi mukava voittaa. Voidakseen ansaita "High Traffic" -tilan Full Tilt Pokerissa, esimerkiksi sivuston on tarjottava vähintään 5000 pöytää päivittäisissä turnauksissa, hinnalla millä hyvänsä.

Elene Hinger Asked question אוגוסט 28, 2023
Write your answer.